31 augusti 2010

Island.

KM bokade en vecka på Island. Det var ju en dröm som nu blev verklighet. Här bodde vi. Mysigt Hotel med familjär anda. Rent och fräscht med trivsam inredning. Bemötandet från ägaren var omtänksamtoch vänligt.

  Självklart blev det ett besök på VIRKA patchwork butiken.   http://www.virka.is/english.htm  Stilen på det butiken säljer var mer åt "Timbleberries" hållet.
 


Böcker, böcker och åter böcker....

Som alltid....är crockisarna med på mina resor och äventyr. Här har vi åkt upp i  Hallgrimskyrkas torn i Reykjavik. Hänförande utsikt.
Detta är dörren in till Hallgrimskyrkan. Quilthjärnan började genast snurra...hmmm...detta vill jag göra ett textilt minne av...
japp...lite skadad är man nog........går på en gata i Reykjavik.........crockisarna tvärnitar...det jag uppmärksammat är en vacker symaskin av äldre modell.

 Spetsgardiner är vanligt förekommande har jag också sett.
Det blev även en tur till Geysirområdet. Klättrade upp och såg ut över Geysrarna. Helt otroligt vilken kraft som är i gång.........meterhöga heta vattenpelare skjuter upp ur marken...ångan sprider sig likt moln efteråt.
Här syns det hur det kokar.....

Plötsligt, där på stigen är det något litet som rör sig....en söt liten mus........

Nu väntar åter arbetet...efter härliga semesterveckor!
Hej då!