09 augusti 2010

George Siciliano-kurs :o)

Pytte,pytte,minimini......Här detalj av Georges block.
George demonstrerar....


Suveränt bra linjal.
Och .......fikapaus ........
Pytteblocket på gång......

Pimpim fick stanna hemma.....sur och muttrande.......Janome 6260 behövde ut och lufta sig lite.... Helgen 6-8 Augusti har varit helt fantastisk!! Varför?
Jo, har varit i Kolbäck och gått kurs för George Siciliano och lärt mig sy miniblock.
Mias Quiltbod har lyckats få hit denna helt suveräne lärare. Han fick oss
kursdeltagarna att bli "konstnärer av klass"........så kul att sy dessa "hopplöst" små block!!!! (jag var mycket tveksam i början) Nu är jag helt såld.

Läs här i Mias blogg för mer detaljer.
Nu återstår några arbetsdagar....sedan ....SEMESTER!!!
Hej då!
7 kommentarer:

 1. Så heldig du har vært som har fått mulighet til å lære dette. Linjalen...., den ser veldig fin ut, vet du om den er å få kjøpt uten å gå på kurs? GOD semester!

  SvaraRadera
 2. Dette ser knotete ut Pirjo, saa smaatt!!! Hvor stor er den lille blokken? :) Saa artig det ser ut! Det minste jeg har sydd er remser paa 1 inch, men dette er vel mye mindre?
  Riktig god ferie!
  Takk for kommentarer! :) Ja, best rydde i stashen saa ikke quilt-ormen kommer! :))

  SvaraRadera
 3. Det ser väldigt pyttesmått ut!

  SvaraRadera
 4. simpelhen bare så sødt, elsker minuatyre quilt, ærgerligt man ikke kunne komme på det kursus, og har ikke hørt han skulle komme en tur til Danmark.

  SvaraRadera
 5. Så stilig, dette har jeg ikke sett før. Det ser veldig smått ut, men lekkert :0)

  SvaraRadera
 6. Vilka fina bilder. Och vilken helg vi hade!!! Jag hade ju förmånen att ha honom som gäst hos oss tills igår då vi tog en tur via Sigtuna och åt lunch innan vi såg till att han kom med flyget till Norge.
  Vi hann även med en tur upp till Våmhus så han vet var vi ska vara nästa gång... plus att vi besökte Tällberg och Nusnäs på vägen upp...
  Kraaaaaaam

  SvaraRadera
 7. Hei! Denne helga er det vi i Nordfjord som er så heldig å ha besøk av Siciliano. Kjekt kurs, men det er veldig små lappar. Har ei flott helg, vi er heldig som får lære dette. Ha ein fin søndag.

  SvaraRadera